Typy stropních větráků s osvětlením

Při koupi stropního větráku s osvětlením zabijete dvě mouchy jednou ranou. Zaprvé se může stát ideální dekorací vašeho bytu a za druhé budete moci efektivně využívat jednoho přístroje ke svícení i větrání. Všechny pokojové stropní větráky s osvětlením, které náš obchod nabízí, vyrábí firma FARO, u které si můžete být 100% jistí kvalitním zpracováním. Cena stropního větráku s osvětlením nejčastěji odpovídá použitým materiálům, na kterých u ventilátorů opravdu záleží, proto se nemusíte strachovat, že byste platili „za značku“, ale vyšší cena se vždy odrazí na kvalitě.

Různé druhy materiálu

Bezesporu platí skutečnost, že čím lepší konstrukce, tím větší účinnost větráku. Všechny ventilátory obsahují uvnitř kvalitní motory, ale navenek se liší použitým materiálem, tvarem, barvou, velikostí, počtem lopatek a zdrojem světla. Na použitém materiálu nejvíce závisí hlučnost větráku. Čím jsou lopatky delší a je jich více, tím efektivněji stropní větrák pracuje a je proto méně hlučnější, protože se nemusí tak rychle otáčet. Kovové lopatky jsou rovněž hlučnější než ty ze dřeva, proto se nedoporučuje instalace takových stropních větráků s osvětlením v ložnicích a jiných klidných místnostech. Spotřeba energie záleží na výkonu motoru a liší se také při různých rychlostech otáčení. Náklady na osvětlení se odvíjejí podle použité žárovky.

Stropní větrák s osvětlením v každém stylu

Ne vždy musí být světlo s větrákem kulaté a lopatky do tvaru vrtule. Existuje mnoho druhů ventilátorů, proto jsme je pro vás rozdělily do několika kategorií:

  • Stropní větrák s osvětlením - TradičníTradiční stropní větrák s osvětlením – buď široké s oblými lopatkami a zakulaceným světlem, nebo úzké s dlouhými hranatými čepelemi a více světly. Porovnejte třeba ventilátory FARO Palao a FARO Lisboa.
  • Stropní větrák s osvětlením - Futiristický - EasyFuturistický stropní větrák s osvětlením – pro příznivce moderních trendů jsou tyto stropní ventilátory jako stvořené, perfektně zapadnou do všech nových prostor nebo svým elegantním designem promění vaši kancelář v profesionální pracovnu. Posuďte sami, jak na vás působí FARO Easy.
  • Stropní větrák s osvětlením - Exotický - LombokExotický stropní větrák s osvětlením – svým tvarem i způsobem zpracování vás přenesou na vysněná místa vašich dovolených a jednoznačně upoutají pozornost každého vašeho hosta. Prohlédněte si FARO Lombok.
  • Stropní větrák s osvětlením - Dětský pokojVětrák do dětského pokoje – bezesporu každé dítě bude uneseno z krásných barevných vrtulí, které má třeba ventilátor FARO Baby.

 

Tyto ventilátory se již neprodávají, vyberte si však z dalších značek stropních ventilátorů.